Als ondernemer aanmelden bij Boxbode?

Wil jij je als ondernemer aanmelden bij Boxbode? Dat kan!

Wij helpen je graag met de verkoop van jouw artikelen. Stel een box samen en wij doen de rest!

Wij leveren alles wat jij nodig hebt voor de verkoop van jouw samengestelde boxen. Daarnaast zorgen wij dat jouw product op de webshop terecht komt en verzorgen wij de levering. Onze samenwerking met MSG zorgt ervoor dat we altijd en overal in Nederland kunnen leveren. Onze bezoekers kunnen om die reden altijd en overal worden voorzien van de perfecte box.

Wij streven er na om voor iedere gelegenheid een attentie aan te bieden op ons platform. Op deze manier hoeven bezoekers niet verder te zoeken dan Boxbode en wordt jouw samengestelde box, logo en naam altijd gezien!

 

Waar bestaat ons aanbod uit?

Ons aanbod wordt opgedeeld in drie niveaus. Jij kunt je als ondernemer aanmelden en een keuze maken tussen drie soorten boxen: de mini-, max- en megabox. Al deze boxen hebben een vanaf prijs:

  • Minibox: vanaf 15 euro
  • Maxbox: vanaf 35 euro
  • Megabox: vanaf 55 euro

Excl. €2.95 verzendkosten voor de consument.

 

Wat hoef jij te doen als ondernemer?

Wij hechten niet alleen waarde aan het gemak van de consument, maar ook aan die van de ondernemer. Als ondernemer hoef je alleen maar de producten samen te stellen en de boxen aan te vullen wanneer er een bestelling binnenkomt. Wij zorgen voor de verpakkingen, de online bestellingen en regelen uiteindelijk de bezorging! Jij hoeft je verder niet druk te maken over diverse marketingactiviteiten, want ook die regelen wij! Gemakkelijk en snel! Jouw product komt in onze catalogus, de bestellingen worden automatisch doorgevoerd en MSG zal binnen een afgesproken tijd de box komen ophalen bij jouw vestiging.

Wil jij je aanmelden als ondernemer, je omzet verhogen en gebruik maken van Boxbode? Neem contact met ons op of stuur dan een mail naar info@boxbode.nl.